Over

Hi – ik ben Mirthe.

Ik ben een Digital Marketeer met een voorkeur voor alles wat organisch is — content marketing, e-mailmarketing & SEO. Ik heb een achtergrond in design en een grote interesse in technologie. Ik doe alles onder het motto less is more en keep it simple.

Ik woon in het centrum van Antwerpen, samen met mijn lief, onze kleine en ons konijntje. In het weekend zit ik op de fiets, steek ik mijn neus al eens in een boek, of lees ik het internet.


Mirthe Mertens


2018 is het jaar waarin ik tien jaar werk. Van die tien jaar heb ik er twee gespendeerd als designer en zes als marketeer. En van diezelfde tien jaar heb ik er twee doorgebracht bij een communicatiebureau, zes bij een Apple Premium Reseller en twee in een digital agency.

In die tijd heb ik heel wat kennis verzameld op vlak van design, technologie en (online) marketing, en misschien wordt het tijd dat ik daar eens iets mee doe. Op deze website vind je artikels over de dingen die ik oppikte en over de projecten waar ik aan werkte, gecombineerd met een portie links naar interessante artikels.

Enjoy!