Curriculum
Een overzicht van de opleidingen die ik volgde en mijn werkervaring.
Sint-Lucas
Beeldende Vormgeving
2005 - 2008
Op Sint-Lucas heb ik me drie jaar lang volledig kunnen laten gaan op creatief vlak. Ik kon mijn creativiteit kwijt in de diverse grafische opdrachten. Met mijn afstudeerproject verdiende ik een mooie 17/20.
Catapult
Grafisch Vormgever, stage
2008
Tijdens mijn stage bij Catapult heb ik me twee maanden lang kunnen verdiepen in de kunst van de typografie - van tekstopmaak (magazines en affiches) tot het ontwerpen van letters (bierlabels).
Mental Squint
Grafisch Vormgever
2008 - 2010
Bij Mental Squint leerde ik mijn creatieve ideeën vertalen naar communicatief sterke concepten en vergaarde ik een heleboel DTP skills. Een greep uit het takenpakket: concept en ontwerp van magazines, catalogi, brochures, banners en websites (Flash, HTML/CSS).
Switch
Verkoopadviseur
2010 - 2012
Als verkoopadviseur leerde ik mee te denken met de klant om hem op die manier de - voor hem - perfecte oplossing aan te bieden. In 2011 pikte ik de bestaande Facebook- en Twitteraccount op (die zelden tot nooit gebruikt werden). Ik zorgde voor een constante stroom aan leuke en interessante berichten, en deed de customer support via die sociale netwerken.
Switch
Marketing Deskundige
2012 - 2016
Toen ik begon op de marketingafdeling, was het een 'one man show' en was ik verantwoordelijk voor alle externe communicatie. Door de jaren heen groeide het team en kon ik de focus leggen op digital marketing. Ik introduceerde Switch in het tijdperk van social media, content marketing en SEO/SEA. Als 'go to girl' voor alles wat online is, werd ik projectleider e-commerce.
Wijs
Online Marketing Consultant
2016 - heden
Online marketing, op maat van de klant: analyse & strategie, conversieoptimalisatie (A/B testing), SEO (technische set-up, audit & content optimalisatie), SEA (set-up, beheer & optimalisatie van campagnes), advertising (social & mediaplanning) en e-mailmarketing. Tot nu toe werkte ik onder andere voor Microsoft, Van Marcke, HoGent, Carrefour, Toerisme Vlaanderen, Carré/Diedjies,...

Mediatraining en omgaan met de pers

Lies Martens, Expert Academy (oktober 2013)

The Customer Journey

Els Dhaeze, IFBD (mei 2015)

Usability en conversie

Karl Gilis, AGConsult (juni 2015)

Schrijven voor het web

Els Aerts, AGConsult (mei 2016)